loading
11 jan

2016

Mijn goede voornemen voor 2016 gaan we waarmaken, want ik moet toch echt mijn blog bij gaan houden! Door deze blog te volgen lees je precies over mijn weekend als DJ en kun je zo lezen over alles wat ik doe en meemaak. Ik hoop dat je het leuk vindt. Hier dus de aller eerste blog post.

Mijn weekend begon deze vrijdag bij LIFE in Hoorn. Daar is DJ Mr. Marshall begonnen met een nieuw concept, Thank God It’s Friday (Elke vrijdag van 22:00 – 04:00), en hij had gevraagd of ik die avond een deel van zijn Line-Up wilde komen vullen. Ik was daar om 21:00 en heb nog geholpen met de laatste dingetjes en toen zijn we begonnen. Ik heb de avond opgewarmd van 23:00 – 00:00 en toen was het al aardig gezellig. Dat was een goed voorteken voor de rest van de avond, want het was de hele avond druk en gezellig! We hadden dus een hele mooie start met de 1e editie van  Thank God It’s Friday.

Zaterdag ben ik toen ik wakker werd gaan hardlopen en overdag gaan leren, want maandag gingen mijn tentamens beginnen. Knallen dus!

Zondag was ik om 11:30 in Spierdijk bij Café Duijn, want daar zouden we voor het 3e jaar op rij gaan draaien tijdens de Kroegenestafette. Net zoals de afgelopen 3 jaar was het weer een gekkenhuis. Tijdens de Kroegenestafette komen er allemaal groepen van verschillende dorpen die zich hebben ingeschreven de hele dag bier drinken in alle kroegen die meedoen aan de estafette. Per groep worden ze elk uur naar een kroeg gebracht waar ze spellen moeten doen en zich vol kunnen gooien met drank. Ook zijn alle groepen verkleed als een bepaalde groep. Dat maakt het altijd erg leuk om naar te kijken, want er zijn groepen die zich daarmee erg uitsloven en er met de hele groep fantastisch uitzien. Dit jaar was er bijvoorbeeld een groep verkleed als Avatars. Je kent het wel die film met die blauwe mensen. Het zag er echt heel vet uit! Uiteindelijk was ik om 20:00 thuis dus ik was zondagavond dan ook kapot.

Nu de focus op school en mijn tentamens en dan aankomende zaterdag weer draaien bij Duvels. Dit was het eerste blogpost van 2016. Laat me met een reactie even weten wat je er van vindt. Tot volgende week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comments ( 0 )